Heeft u een bouwproject waar wij u mee kunnen helpen?

Vraag een offerte aan

Even voorstellen

Mijn naam is Vincent Schenk. Ik ben in 1985 geboren in het mooie Nunspeet. Op de basisschool wist ik al dat ik timmerman wilde worden, door in de voetsporen van mijn vader te treden. Wij mochten als kind wel eens met hem mee naar het werk en dat vond ik altijd geweldig. Thuis waren we dan ook altijd wel aan het knutselen met het gereedschap van mijn vader. Na het volgen van de nodige opleidingen ben ik in de bouw begonnen bij een klein aannemers bedrijf. De vele facetten en het complete plaatje van a tot z bouwen sprak mij gelijk enorm aan. In 2014 ben ik voor mij zelf begonnen met mijn eigen bedrijf en tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Het is geweldig leuk om met klanten in gesprek te gaan. Hun wensen aan te horen, plannen te maken en de verbouwing te mogen realiseren. Ik ga dan ook met plezier naar mijn werk toe.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Klanten aan het woord

“Vincent heeft een hele mooie garage en gastenverblijf voor ons gebouwd. Keurig afgewerkt en ruim op tijd opgeleverd. Top!”

HARRY SMID • HUISEIGENAAR

“Dankzij Vincent is onze badkamer were helemaal bij de tijd. Zijn we blij mee!”

JOHN DOE • ZZP-ER

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we reageren zo snel mogelijk! Bellen kan natuurlijk ook: 06-28169789